HOME CONTACT
 

DESCRIERE ACTIVITATE

Societatea comerciala EXPLOCONSTRUCT SRL activeaza din anul 2006 in domeniul productiei de agregate de cariera, folosite ca materiale de constructie pentru drumuri, strazi, autostrazi, terasamente de cale ferata sau ca materiale ce intra in componenta betoanelor. Aceste agregate de cariera sunt folosite atat in prepararea mixturilor astfaltice ( cribluri ) cat si ca piatra de umplutura pentru realizarea de platforme, terasamente, fundatii, piste, drumuri, etc
 

PRODUSELE NOASTRE

Produsele noastre provin din exploatarea resurselor de bazalt si andezit industrial si de constructie din perimetrul carierei noastre de la Malnas-Botos, judetul Covasna. Procesarea se face prin concasarea pietrei brute extrase. Rezulta produse ce fac parte din categoria "piatra concasata". In urma soratarii, functie de dimensiuni, produsele concasate de cariera se impart in nisip de concasare, criblura , piatra sparta, piatra bruta, savura si deseu.
 

TEHNOLOGIE MODERNA

Societatea noastra dispune de dotari ultra-moderne, de linii de concasare-sortare piatra, compuse fiecare din concasoare, granulatoare, giratorice, benzi transportoare si buncare, filtre de descarcare, excavatoare pe senile , incarcatoare frontale , autobasculante de mare capacitate KOMATSU . Toate utilajele si liniile de concasare sunt noi, achizitionate in ultimii doi ani. Cariera dispune de asemenea si de un cantar auto situat in incinta sa, ceea ce usureza mult activitatea de desfacere-livrare, eliminand deplasarile costisitoare ale mijloacelor de transport. Tehnologia moderna , utilajele de ultima ora, de inalta productivitate, precum si calitatea deosebita a rocilor din zona , asigura obtinerea unor produse de calitate superioara.
 

SISTEMUL DE MANAGEMENT

Aceasta calitate este asigurata si controlata permanent , societatea noastra fiind certificata si avand implementat sistemul de management al calitatii SR EN ISO 9001:2008 pentru cribluri, nisip de concasare si piatra sparta. In plus, ca urmare a preocuparilor constante si a dorintei de a contribui si noi la mentinerea unei planete curate, am implementat si mentinem sistemul de management de mediu SR EN ISO 14001:2005. De asemenea am implementat si sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupationale SR OHSAS 18001:2008 , fiind astfel pregatiti sa prevenim si sa rezolvam constructiv orice problema ar putea aparea cu forta de munca.

   

CERTIFICATE ISO